Vés al contingut

A diferència dels serveis de Google, els serveis de Microsoft van interconnectats i el suprimir un servei provocarà que la resta també es suprimeixi. 

Per procedir a la supressió haurem d’accedir a la pàgina d’eliminació . 

Un cop allà haurem d’introduir les dades del compte  que volem suprimir i clicar ‘Següent’. D’allà ens portarà a un formulari de comprovació on haurem de reiterar la nostra voluntat de suprimir el compte seleccionant la raó per la qual volem donar-nos de baixa i acceptar les condicions de la supressió en un formular.  Un cop emplenat aquest haurem de fer clic a la opció ‘Marcar aquest compte per al tancament’. Ja seleccionat, disposarem de 60 dies per recuperar el nostre compte simplement iniciant sessió de nou. 

Ara bé cal anar amb compte ja que els nous models de Microsoft Windows vinculen directament ordinadors amb comptes de Microsoft provocant que només obrir l’ordinador estiguem iniciant sessió als serveis que aquesta companyia ofereix. Per això es recomanable que, seguint les especificitats del nostre model d’ordinador, desvinculem en primer lloc el nostre compte de Windows i posteriorment el donem de baixa. 

 

Delete Microsoft Account 1

 

Delete Microsoft Account 2