Vés al contingut

Per tal d’eliminar el nostre compte de Twitter haurem de seguir un procediment similar als ja vists. 

En primer lloc haurem d’entrar a la plana web i obrir la nostra sessió. Un cop dins, farem clic sobre la nostra foto/avatar de la cantonada superior dreta i desplegarem el formulari per tal d’accedir a ‘Configuració’. Després, seleccionarem l’opció ‘Compte’. Al final de la pàgina trobarem un enllaç denominat ‘Desactivar el meu compte’. 

 

Twitter delete account 1

 

Twitter només permet una desactivació definitiva per part de l’usuari. Si en un termini de 30 dies, l’usuari vol tornar a accedir a les seves dades i interaccions, ho podrà fer sense haver perdut cap tipus d’informació. 

Passats 30 dies i si no hem tornat a accedir, el nostre compte s’esborrarà automàticament.

 

Twitter delete account 2