Vés al contingut
Nomenament del nou Supervisor Europeu de Protecció de Dades

Des de l'Agència andorrana de protecció de dades volem felicitar al sr. Wojciech Wiewiórowski pel seu nomenament com a nou Supervisor Europeu de Protecció de Dades (EDPS). 

El nomenament de Wojciech Wiewiórowski es va confimar el dia 5 de desembre de 2019 i es fa efectiu des d'aquesta data. Aquest nomenament assegurarà una transició efectiva cap a un nou mandat per al EDPS permetent que la institució pugui continuar amb les iniciatives posades en funcionament en els darrers 5 anys.

Alteració horari d'atenció al públic el proper 13/09/19

El proper divendres 13/09/19, l'Agència andorrana de protecció de dades romandrà tancada al públic de les 10.30h a les 13.30h amb motiu de la visita institucional del S.E. Emmanuel Macron, Copríncep d'Andorra.

Condol per la mort de Giovanni Buttarelli

L'Agència andorrana de protecció de dades expressa el seu profund condol per la mort del supervisor europeu de protecció de dades Giovanni Buttarelli, el qual va traspassar ahir a Itàlia.

Va destacar per la seva professionalitat, brillant trajectòria i imprescindible contribució per preservar la privacitat i la protecció de dades de les persones en l'àmbit europeu.

Subscriu-te a Visites