Vés al contingut
INFORMACIÓ DE LES MESURES PRESES ARRAN DEL COVID-19 I RECOMANACIONS DE L'AGÈNCIA

Us comuniquem que, atesa la situació excepcional deguda a la pandèmia del COVID 19, l’Agència andorrana de protecció de dades únicament atendrà consultes telefònica i telemàticament. 

Podeu contactar-nos al 808 115 i a través d' apda@apda.ad. 

Dia de la Protecció de Dades 2020

El proper dimarts 28/01/20, l'Agència andorrana de protecció de dades celebrarà una jornada de portes obertes al públic de les 9 a les 14h amb motiu de la celebració del Dia de la Protecció de Dades 2020.

Així mateix, en motiu d'aquesta celebració, es publicarà la guia "Biometria: afectació en matèria de protecció de dades".

Us hi esperem.

Realització d'enquestes telefòniques sobre opinions polítiques

 

 

L'AGÈNCIA ANDORRANA DE PROTECCIÓ DE DADES INFORMA :

Els darrers dies, molts ciutadans d’Andorra estan rebent trucades telefòniques d’un número de telèfon estranger efectuant una enquesta política, ciutadans que han posat en coneixement d’aquesta agència les circumstàncies i especificitats d’aquesta enquesta.

28 de gener - Dia de Protecció de Dades 2019

28 de gener, Dia de la protecció de dades

El Dia de la Protecció de Dades és una jornada impulsada pel Consell d'Europa i les autoritats europees, amb l'objectiu de promoure entre els ciutadans els coneixements sobre els seus drets i responsabilitats en matèria de protecció de dades personals.

Memòria de l'APDA de l'any 2017

D'acord amb la normativa andorrana de protecció de dades, l'Agència andorrana de protecció de dades ha fet pública la seva Memòria anual d'activitat corresponent a l'exercici 2017. Trobareu aquí la seva versió en pdf.

Subscriu-te a Publicacions i Guies